Document Management

Een document management systeem biedt organisaties de hulpmiddelen om ongestructureerde data snel en efficiënt te gebruiken. Een DMS ondersteunt het archiveren, terugvinden en bewerken van documenten op een snelle en simpele manier. 

Atlas Online is ontwikkeld om uw documenten te categoriseren in documenttypes en gestructureerde opslag middels dossiervorming. Hiermee kunt u zelf structuren aanleggen zoals een klantdossier met orderdossiers. Dit maakt het eenvoudiger uw documenten terug te vinden maar ook is het ook beter inzichtelijk hoe compleet een dossier is. Daarnaast is er uiteraard mogelijk om met revisies te werken voor versiebeheer en is er een audit log beschikbaar.

Het zoeken binnen Atlas Online is de combinatie van OCR en zoek algoritmes toegepast. Van elk document wordt OCR data geëxtraheerd en deze data we kunnen toepassen bij zoeken van documenten. Daarnaast hebben we het mogelijk gemaakt om de meeste gebruikte documenttypes om te zetten naar een PDF bestand en kunnen we dit gebruiken voor een documentpreview.

 Kenmerken ATLAS Online:

  • Overal en altijd toegang tot uw documenten
  • Dossiermatig werken
  • Uw data wordt veilig voor u opgeslagen
  • Hoge performance
  • Eenvoudig te koppelen met uw huidige pakketten
  • Maandelijks opzegbaar

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Atlas Online?
Neem dan contact met ons op. 

Tel: +31 (0)53 3033600

Bedrijfsinformatie

Docdynamic B.V.
Colosseum 13
7521 PV Enschede

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01